top of page
  • mrpartners

Uudella kalustolla lisää tehoja asbestityöhön

Olemme viime aikoina tehneet merkittäviä laitehankintoja, joiden myötä kapasiteettimme on asbestipurkamisessa on kasvanut.


Uusien DOP-testattujen alipaineistajien myötä asbestöissä tehoja nyt yhteensä lähes 175 000 m³/h! Otimme lisäksi käyttöön uudet entistä tehokkaammat asbestitöihin tarkoitetut Dustcontrollin imurit.Asbestitöiden reaaliaikaista seurantaa ja laadukasta raportointia Kvalilog®-järjestelmällä


Huolella laadittu asbestityön luovutusraportti on tärkeä asiakirja asbestipurkutyön tilaajalle ja kiinteistön omistajalle, koska se on todiste asbestin poistamisesta.


Kevään aikana saimme vihdoin käyttöömme uuden Kvalilog® asbestitöiden seuranta- ja raportointijärjestelmän, jolla asbestityön luovutusraportti on helppo muodostaa ja lähettää.


Kvalilog® on järjestelmä, joka yhdistää alipaineloggerin ja pilvipalvelun kooten saumattomasti yhteen kaiken tarvittavan tiedon asbestipurkutyön luovutusraporttia varten.

Työn jälkeen luovutusraportin voi lähettää järjestelmästä helposti ja nopeasti heti kun ilmanäyte on laboratoriossa todettu puhtaaksi.


Järjestelmä tuottaa laadukasta dokumentointia ja säästää raportointiin käytettävää aikaa.
Comments


bottom of page