logo.png
Tietoa meistä

Purkutyön asiantuntija palveluksessasi

M.R. Partners Oy on vuonna 2009 perustettu asbesti- ja saneerauspurkutyöhön erikoistunut yritys. Vuosien varrella meille on kertynyt laaja-alaista kokemusta erilaisista purkuprojekteista. Erityisesti asbesti- ja haitta-ainetyöt ovat erikoisosaamistamme. 

 

Palveluksessamme on lähes 50 purkualan ammattilaista, mikä mahdollistaa suurienkin kohteiden purkutöiden toteutuksen luotettavasti ja aikataulussa.

 

Palveluihimme kuuluvat asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, asbesti- ja haitta-ainepurkutyöt, linjasaneerausten purkutyöt ja muut saneerauspurkutyöt

Noudamme toiminnassamme seuraavia periaatteita:

Aina turvallisesti

Aina turvallisesti


Työturvallisuus ja riskien minimointi on meille ensisijaisen tärkeää. Koulutamme henkilöstöämme työturvallisuusasioissa, käytämme laadukkaita työvälineitä ja henkilösuojaimia, sekä teemme säännöllisesti työmaatarkastuksia.

MRPartners_ikoon_must-Siisteys.jpg

Siististi ja hallitusti


Kiinnitämme erityistä huomiota työmaan pölynhallintaan, järjestykseen ja siisteyteen. Näin luomme edellytykset töiden nopealle edistymiselle ja turvallisuudelle.

MRPartners_ikoon_must-Aikataulussa.jpg

Täsmällisesti aikataulussa


Purkutyön tarkoitus on valmistella työmaa niin, että projektin seuraava työvaihe pääsee alkamaan sujuvasti. Meille on tärkeää, että pidämme kiinni sovitusta ja teemme työt aikataulussa.

Yhteistyötä rakennusalan kehittämiseksi

M.R. Partners on aktiivisesti mukana purkualan kehittämisessä mm. Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liiton (SAP Ry) kautta, jonka toiminnassa olemme olleet mukana vuodesta 2015 lähtien.

Vuonna 2019 liityimme ensimmäisenä aliurakoitsijana jäseneksi Aalto-yliopiston Building 2030 -konsortioon, jonka tehtävänä on kehittää Suomen rakennusalalle tulevaisuuden visio ja edistää sen toteutumista.

M.R. Partners on Talonrakennusteollisuus ry:n jäsen ja kuulumme Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -palveluun.

MRPartners_ikoon_must-Marketing.jpg
Luotettava Kumppani M.R. Partners Oy.jpg
M.R. Partners on SAP ry:n jasen.jpg
RALA PATEVYYS M.R. PARTNERS OY.jpg
M.R. Partners Oy on rakennusteollisuuden jasen.png