PURKUTYÖN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

M.R. Partners Oy on vuonna 2009 perustettu asbesti- ja saneerauspurkutyöhön erikoistunut yritys. Vuosien varrella meille on kertynyt laaja-alaista kokemusta erilaisista purkuprojekteista. Erityisesti asbesti- ja haitta-ainetyöt ovat erikoisosaamistamme. Tutustu kohteisiimme.

 

Palveluksessamme on yli 50 purkualan ammattilaista, mikä mahdollistaa suurienkin kohteiden purkutöiden toteutuksen luotettavasti ja aikataulussa.

 

Palveluihimme kuuluvat:

Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset

Asbesti- ja haitta-ainepurkutyöt 

Linjasaneerausten purkutyöt

Toimitilojen saneerauspurkutyöt

Toiminnassamme meille tärkeitä periaatteita ovat:

TURVALLISUUS

Työturvallisuus ja riskien minimointi on meille ensisijaisen tärkeää. Koulutamme henkilöstöämme työturvallisuusasioissa, käytämme laadukkaita työvälineitä ja henkilösuojaimia, sekä teemme säännöllisesti työmaatarkastuksia.
 

AMMATTITAITO

Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamiseen. Olemme ylpeitä työstämme ja kannamme siitä vastuun.


SIISTEYS

Kiinnitämme erityistä huomiota työmaan pölynhallintaan, järjestykseen ja siisteyteen. Näin luomme edellytykset töiden nopealle edistymiselle ja turvallisuudelle.


NOPEUS

Purkutyön tarkoitus on valmistella työmaa niin, että projektin seuraava työvaihe pääsee alkamaan sujuvasti. Meille on tärkeää, että pidämme kiinni sovitusta ja teemme työt aikataulussa.

TIETOA MEISTÄ

YHTEISTYÖTÄ RAKENNUSALAN KEHITTÄMISEKSI

M.R. Partners on aktiivisesti mukana purkualan kehittämisessä mm. Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liiton (SAP Ry) kautta, jonka toiminnassa olemme olleet mukana vuodesta 2015 lähtien.

Vuonna 2019 M.R. Partners liittyi ensimmäisenä aliurakoitsijana jäseneksi Aalto-yliopiston Building 2030 -konsortioon, jonka tehtävänä on kehittää Suomen rakennusalalle tulevaisuuden visio ja edistää sen toteutumista.

Luotettava-Kumppani-logo
AAA-logo-2019-FI-transparent.png
SAP RY logo
RALA_patevyys_RGB.jpg
rt_tunnus_fi_rgb_b Rakennusteollisuus.pn