M.R. Partners Oy

Olemme vuonna 2009 perustettu saneeraus- ja haitta-ainepurkutöihin erikoistunut yritys.

Tarjoamme kaikki alan palvelut turvallisesti, ammattitaidolla, siististi ja aikataulussa.

y-tunnus: 2285074-3

©2019 M.R. Partners Oy

  • Facebook

Yhteystiedot

M.R. Partners Oy

Rajamaankaari 19, halli 8

02970 Espoo

040 581 1263 | info@mrpartners.fi 

Verkkolaskuosoite: 003722850743142

Välittäjätunnus: 003723327487 (Apix Messaging)

 

TIETOA MEISTÄ

PURKUTYÖN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

M.R. Partners Oy on vaativan asbesti- ja saneerauspurkutyön asiantuntija. Olemme toimineet vuodesta 2009 saakka ja vuosien varrella meille on kertynyt monipuolista kokemusta erilaisista purkuprojekteista. 

Palveluksessamme on yli 50 purkualan ammattilaista, joten pystymme toteuttamaan suurienkin kohteiden purkutyöt luotettavasti ja aikataulussa. Katso referenssimme.

 

Palveluihimme kuuluvat:

Asbesti- ja haitta-ainetyöt 

Linjasaneerausten purkutyöt

Toimitilojen saneerauspurkutyöt

Meille tärkeitä periaatteita ovat:

TURVALLISUUS

Työturvallisuus ja riskien minimointi on meille ensisijaisen tärkeää. Koulutamme henkilöstöämme työturvallisuusasioissa, käytämme laadukkaita työvälineitä ja henkilösuojaimia, sekä teemme säännöllisesti työmaatarkastuksia.
 

AMMATTITAITO

Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamiseen. Olemme ylpeitä työstämme ja kannamme siitä vastuun.


SIISTEYS

Kiinnitämme erityistä huomiota työmaan pölynhallintaan, järjestykseen ja siisteyteen. Näin luomme edellytykset töiden nopealle edistymiselle ja turvallisuudelle.


NOPEUS

Purkutyön tarkoitus on valmistella työmaa niin, että projektin seuraava työvaihe pääsee alkamaan sujuvasti. Meille on tärkeää, että pidämme kiinni sovitusta ja teemme työt aikataulussa.

YHTEISTYÖTÄ RAKENNUSALAN KEHITTÄMISEKSI

M.R. Partners on aktiivisesti mukana purkualan kehittämisessä mm. Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liiton (SAP Ry) kautta, jonka toiminnassa olemme olleet mukana vuodesta 2015 lähtien.

Vuonna 2019 M.R. Partners liittyi ensimmäisenä aliurakoitsijana jäseneksi Aalto-yliopiston Building 2030 -hankkeeseen, jonka tehtävänä on kehittää Suomen rakennusalalle tulevaisuuden visio ja edistää sen toteutumista.