top of page
Luotettava kumppani asbestitöissä.jpg

Tietoa meistä

Luotettava kumppanisi kaikissa purkutöissä

Olemme vuonna 2009 perustettu asbesti- ja saneerauspurkutyöhön erikoistunut yritys.

Palvelemme koko Uudenmaan alueella kaikissa asbestiin ja haitta-aineisiin liittyvissä asioissa aina kartoituksesta purkutyöhön. 

Asbesti- ja saneerauspurkutyöt ammattitaidolla

Olipa kyseessä sitten mittava saneerausprojekti tai pienempi asbestin purkutyö kodin remontoinnin yhteydessä, saat meiltä kaikki tarvittavat purkupalvelut mutkattomasti ja sovitusti.

 

Palveluihimme kuuluvat asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, asbestin ja muiden haitta-aineiden purkutyöt sekä monipuoliset purkupalvelut yrityksille ja taloyhtiöille.

 

Meillä työskentelee yli 35 purkualan ammattilaista, mikä mahdollistaa suurtenkin kohteiden purkutöiden luotettavan ja aikataulussa pysyvän toteutuksen. Tutustu tästä referenssikohteisiimme

RALA-pätevyys kertoo laadusta

Rakentamisen laatu RALA ry edistää palveluillaan suomalaisen rakentamisen laatua. M.R. Partnersille on myönnetty RALA-pätevyys seuraavien työlajien osalta: tavanomaiset purkutyöt, vaarallisia aineita sisältävät purkutyöt sekä erilliset betonin poraukset, sahaukset ja piikkaukset. RALA-pätevyys on todistus vastuullisesta, luotettavasta ja ammattitaitoisesta toiminnasta. 

 

Lue lisää aiheesta RALA:n sivuilla.

RALA PATEVYYS M.R. PARTNERS OY.jpg

Olemme Luotettava Kumppani

Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että yrityksemme täyttää tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet asianmukaisesti ja vastuullisesti.

 

Lue lisää aiheesta Vastuu Groupin sivuilla.

Luotettava Kumppani M.R. Partners Oy.jpg

Kehitämme parhaita käytäntöjä

M.R. Partners Oy osallistuu aktiivisesti asbesti- ja haitta-ainealan kehittämiseen Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liitto SAP ry:n kautta. Liitto koostuu alan merkittävimmistä toimijoista, ja se tekee työtä turvallisemman työ- ja asuinympäristön puolesta.

 

Tutustu toimintaan SAP ry:n sivuilla.

M.R. Partners on SAP ry:n jasen.jpg
1.jpg

Ammattitaitoista purkupalvelua vuodesta 2009

Aina turvallisesti

Työturvallisuus ja riskien minimointi on meille ensisijaisen tärkeää. Koulutamme henkilöstöämme työturvallisuusasioissa, käytämme laadukkaita työvälineitä ja henkilösuojaimia, sekä teemme säännöllisesti työmaatarkastuksia.

Siististi ja hallitusti

Kiinnitämme erityistä huomiota työmaan pölynhallintaan, järjestykseen ja siisteyteen.

Näin varmistamme töiden nopean edistymisen ja korkean turvallisuustason.

Täsmällisesti aikataulussa

Purkutyön tavoitteena on valmistella työmaa seuraavaa vaihetta varten. Meille on tärkeää, että työt sujuvat aikataulussa ja pidämme kiinni sovitusta. 

Henkilöstö

M.R. Partners Oy.jpg

Meille töihin

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Voit täyttää avoimen työhakemuksen alla olevasta linkistä.

Avoimet työpaikat
bottom of page