top of page
Tietoa meistä

Asbesti- ja saneerauspurkutyöt vuosien kokemuksella

M.R. Partners Oy on vuonna 2009 perustettu asbesti- ja saneerauspurkutyöhön erikoistunut yritys. Palvelemme niin rakennusalan yrityksiä, taloyhtiöitä kuin kotitalouksia pääasiassa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella, mutta myös muualla Uudellamaalla.

 

Olipa kyseessä sitten mittava saneerausprojekti tai pienempi asbestipurku kodin remontoinnin yhteydessä, saat meiltä kaikki tarvittavat purkupalvelut mutkattomasti ja sovitusti.

 

Palveluksessamme on yli 40 purkualan ammattilaista, mikä mahdollistaa suurienkin kohteiden purkutöiden toteutuksen luotettavasti ja aikataulussa.

 

Palveluihimme kuuluvat asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, asbestipurku ja muut haitta-ainetyöt, linjasaneerausten purkutyöt sekä muut saneerauspurkutyöt

Toiminnassamme noudatamme seuraavia periaatteita:

asbestipurku helsinki

Aina turvallisesti


Työturvallisuus ja riskien minimointi on meille ensisijaisen tärkeää. Koulutamme henkilöstöämme työturvallisuusasioissa, käytämme laadukkaita työvälineitä ja henkilösuojaimia, sekä teemme säännöllisesti työmaatarkastuksia.

asbestipurku helsinki

Siististi ja hallitusti


Kiinnitämme erityistä huomiota työmaan pölynhallintaan, järjestykseen ja siisteyteen. Näin luomme edellytykset töiden nopealle edistymiselle ja turvallisuudelle.

asbestipurku helsinki

Täsmällisesti aikataulussa


Purkutyön tarkoitus on valmistella työmaa niin, että projektin seuraava työvaihe pääsee alkamaan sujuvasti. Meille on tärkeää, että pidämme kiinni sovitusta ja teemme työt aikataulussa.

Yhteistyötä rakennusalan kehittämiseksi

Olemme aktiivisesti mukana purkualan kehittämisessä mm. Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liitto SAP ry:n kautta, jonka toiminnassa olemme olleet mukana vuodesta 2015 lähtien.

Vuonna 2019 liityimme ensimmäisenä aliurakoitsijana jäseneksi Aalto-yliopiston Building 2030 -konsortioon, jonka tehtävänä on kehittää Suomen rakennusalalle tulevaisuuden visio ja edistää sen toteutumista.

Olemme myös Talonrakennusteollisuus ry:n jäsen ja kuulumme Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -palveluun.

asbestipurku
Luotettava Kumppani M.R. Partners Oy.jpg
M.R. Partners on SAP ry:n jasen.jpg
RALA PATEVYYS M.R. PARTNERS OY.jpg
M.R. Partners Oy on rakennusteollisuuden jasen.png
bottom of page