top of page
  • mrpartners

M.R. Partnersin Hämeentien projekti on Vuoden haitta-ainepurkuhanke

Helsingissä 7.9.2023 järjestetyssä Purkupäivä 2023 -tapahtumassa palkittiin ansioituneita purkualan hankkeita. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa jaetun Vuoden haitta-ainepurkuhankkeen palkinnon voittivat jaetusti M.R. Partnersin Hämeentien projekti sekä Kvalidan kehittämä Kvalilog® asbestitöiden seuranta- ja raportointijärjestelmä.

Vuoden haitta-ainepurkuhanke 2023 M.R. Partners Oy

Erinomainen yhteistyö ja henkilöstön osaaminen avaintekijöinä

onnistumisessa


Eteen tulleista haasteista huolimatta Hämeentien projektimme onnistui erinomaisesti. Kohteessa oli paljon haitta-aineita, erityisesti asbestia, jota myös löytyi töiden edetessä jatkuvasti lisää. Projektin aikana kiinnitettiin erityistä huomiota jätteiden käsittelyyn ja työturvallisuuteen.


Onnistuneen hankkeen takana oli erinomainen yhteistyö ja henkilöstön osaaminen. Yhteistyö sekä tilaajan että suunnittelijan kanssa sujui saumattomasti, mikä oli ratkaiseva tekijä onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. Suurimman kiitoksen ansaitsevat kuitenkin projektiin osallistuneet työntekijät, jotka omalla ammattitaidollaan ja positiivisella asenteellaan saivat hankkeen päätökseen aikataulussa ja asetettujen tavoitteiden mukaisesti.


Isot kiitokset kaikille projektissa mukana olleille!


Purkupäivässä keskustelua mm. asbestidirektiivin uudistuksesta


Purkupäivä järjestettiin nyt toista kertaa ja myös tänä vuonna olimme mukana seuraamassa alan ajankohtaisia puheenaiheita. Päivän aikana nähtiin mielenkiintoisia esityksiä muun muassa kiertotaloudesta, purkualan kehityssuunnista, rakennusalan lainsäädännöstä ja asbestidirektiivin tulevista uudistuksista. Lisäksi palkittiin hankekilpailujen voittajat ja jaettiin kunniamainintoja.

Purkupäivä 2023 kuvat: Matti Matikainen Asbestidirektiivin osalta on lähivuosina odotettavissa merkittäviä muutoksia, kuten puhtaan ilman raja-arvon tiukentumista ja vaatimusta asbestikartoituksesta kiinteistön vuokrauksen tai myynnin yhteydessä. STM:n koko esityksen aiheesta voit lukea täältä: Asbestidirektiivin tilanne


Odotamme innolla ensi vuoden tapahtumaa!Lue lisää aiheesta

Comments


bottom of page